Mauds receptblogg

En sida med dom bästa recepten på internet.

lördag 29 oktober 2016

FRYST BLÅBÄRSSYLT .

›
HEJSAN ! Efter  upptining,  bör Du äta upp sylten inom  1 vecka. Förvara i kylskåp . 1 sats . HÄR ÄR RECEPTET : 2 KG BLÅBÄR , 4 1...

DILLMARINERAD LAXSALLAD 6- 8 PERS.

›
HEJSAN ! LAX,  är det godaste jag vet , - smaka Ni på denna ! HÄR ÄR RECEPTET : 500 g färsk lax , LAG : 1- 1 1/2  fiskbuljongtärnin...
fredag 28 oktober 2016

RÄKMUMS 4 PORT.

›
HEJSAN ! Fredag eller  Lördag kväll , fest ...mm mums! HÄR ÄR RECEPTET : 100 g skalade räkor , 1 dl grädde , 2 msk finhackad dill ,...
onsdag 26 oktober 2016

CLEMENTINRUTOR CA 40 ST .

›
HEJSAN ! NU  SLUTAR  SOMMARTID,  30/10 -16. DÅ GÅR VI  IN I VINTERMÖRKRET. Varför inte smaka dessa jättegoda CLEMENTINRUTOR, som lyse...
måndag 24 oktober 2016

TACOGRATÄNG 4 PERS.

›
HEJSAN ! Har Ni gjort taco gratäng någon gång ? Inte jag - men ska göra det en dag . HÄR ÄR RECEPTET : 400 g blandfärs , 2 msk marg...

VÄSTKUSTMACKA PER/PORT.

›
HEJSAN ! Den här gör vi emellanåt ...mmm så himla gott , HÄR ÄR RECEPTET : 1 skiva formfranska , 1 msk smörgåsmargarin, 2 salladsbla...

VEGETARISK LYXSMÖRGÅS PER/PORT.

›
HEJSAN ! Visst är det väl gott med smörgås ibland ! Jag gjorde den här - smaka Ni också ! HÄR ÄR RECEPTET : 1 grahamsbulle , 1 msk s...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Maud Nilsson
Jag är en föredetta undersköterska som sadlat om till recept samlare. Tryck Ctrl+D för att lägga till sidan i favoriter. Jag uppdaterar sidan med nya recpt nästan dagligen så håll ögona öppna.
Visa hela min profil
Använder Blogger.