HEJSAN 1
DET HÄR ÄR JÄTTEGOTT !
VARSÅGODA !
HÄR ÄR RECEPTET :
1 liten purjolök
1 grön paprika
1 burk krossade tomater, 400 g
1 fiskbuljongtärning
1 tsk timjan
1/2 dl vatten
1 dl kräm fraiche
600 g fiskfile'
t ex sej eller hoki
1/2 tsk salt och 1/2 kryddmått vitpeppar
TILLBEHÖR :
ris eller kokt potatis
SÅ HÄR GÖR DU :
1, SKIVA , purjolöken och strimla paprikan .
Blanda alla ingredienser, UTOM fisk,salt och
peppar i en låg vid kastrull och koka upp .
Koka 5 minuter utan lock .
2, TA BORT eventuella ben och skär fisken i bitar .
Salta och peppra dem .
3, LÄGG ner fisken i den varma såsen och sjud i
5 minuter under lock tills fisken är färdig .
SNABB och enkel fiskrätt som DU gör medan
riset kokar, eller potatisen .
SE till att fiskfileerna är helt benfria .
SMAKLIG MÅLTID , LYCKA TILL !