torsdag 6 april 2017
HEMLAGAD CASSATAGLASS 6 PORT.
HEJSAN !
mmm....himla god !
HÄR ÄR RECEPTET :
3 ägg,
1 dl florsocker ,
1 påse kaktärningar, ca 50 g
½ dl kokosflingor ,
1 dl hasselnötter ,
2-3 msk koncentrerad apelsinjuice
eller punsch ,
4 dl vispgrädde ,
GARNERING :
apelsinskivor, druvor, citronmeliss
SÅ HÄR GÖR DU :
VISPA ägg och florsocker pösigt .
Blanda i kaktärningar, kokos, nötter och
juice eller punsch .
VISPA grädden och blanda ner den i äggsmeten .
Häll glassmeten i en form och ställ den i frysen
1 timme, rör om och frys i ytterligare 2 timmar.
STJÄLP upp glassen och garnera .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)