torsdag 6 april 2017

HEMLAGAD CASSATAGLASS 6 PORT.



         HEJSAN !

mmm....himla  god !

HÄR  ÄR  RECEPTET  :
3 ägg,
1 dl florsocker ,
1 påse kaktärningar, ca 50 g
½ dl kokosflingor ,
1 dl hasselnötter ,
2-3 msk  koncentrerad apelsinjuice
eller  punsch ,
4 dl vispgrädde ,
GARNERING :
apelsinskivor, druvor, citronmeliss

SÅ  HÄR  GÖR  DU :
VISPA  ägg  och  florsocker  pösigt .
Blanda  i  kaktärningar, kokos, nötter  och 
juice  eller  punsch .
VISPA  grädden  och  blanda  ner  den  i  äggsmeten .
Häll  glassmeten  i  en  form  och  ställ  den  i  frysen
1  timme,  rör  om  och  frys  i  ytterligare  2  timmar.
STJÄLP  upp  glassen  och  garnera .

LYCKA  TILL !