HEJSAN !
Så här gjorde jag !
Med keso istället för ostsås blir Lasagnen en
riktig smal - rätt .
Här i en riktig lyxig variant med lax och bladspenat .
HÄR ÄR RECEPTET :
500 g keso , naturell
4 - 6 lasagneplattor
400 g tinad bladspenat
4 skivor rökt lax
salt , peppar
SÅS :
2 msk smör
1 msk vetemjöl
4 dl mjölk
1 dl riven mager ost
SÅ HÄR GÖR DU :
1) VARVA keso, lasagneplattor, bladspenat ,
lax och kryddor i en ugnsform .
2) SMÄLT smöret i en teflonkastrull .
Pudra över mjölet och späd med mjölk till
en slät sås . Låt den sjuda i några minuter .
3) FÖRDELA såsen på toppen av
lasagnen . Strö över ost .
TILLAGA i 30 minuter i 200 grader
tills den fått fin färg .
mm...! så gott kan DU tro !
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !