onsdag 8 juli 2020

CITRONSKUM MED BÄR , 4 - 6 PORT.



                               HEJSAN !

Kanske smakar det med en efterrätt ibland  ?

HÄR ÄR RECEPTET :
3 ägg
1 1/2 dl strösocker
saft och finrivet skal
av 1 citron
200 g CREME BONJOUR,
naturell
200 g bär ,
färska eller frysta .

SÅ HÄR GÖR DU :
DELA äggulor och vitor.
Vispa gulorna pösiga med
1/2 dl strösocker .
VISPA ner citronskal , citronsaft
och CREME BONJOUR .
Vispa kraftigt och ställ krämen
kallt tills vidare .
VISPA vitorna till hårt skum och
tillsätt resten av strösockret .
Vänd ner detta i ostblandningen .
FÖRDELA citronskummet i portionsglas
och ställ dem kallt i 1-2 timmar .
GARNERA med bär .

LYCKA TILL !