4 äpplen eller
päron
2 msk solrosfrön
8 fikon
1 msk linfrön
2 msk bockhornsklöver
saften av en halv citron
Så här gör DU:
Riv frukten grovt , finhacka fikonen,
och blanda alltsammans.
Servera med sesammjölk .
SESAMMJÖLK:
2 dl oskalade sesamfrön
mixas torra.
Tillsätt 8 dl vatten , lite i taget .
Mixa i 1-2 minuter.
Klart.
mm, det här är jättegott .
PROVA DU OCKSÅ .
lördag 21 mars 2009
LÖRDAGS - SMÖRGÅS .
Smaka på detta , också himla gott.
Skär ett grahamsbröd i fyra delar
på längden , dela brödet på hälften.
Bred smör eller margarin på skivorna ,
sedan ett tunt lager TARTEX -
vegetarisk pastej .
Därefter finhackad gräslök , ett lager
tunna skivor kokt potatis och
därpå tunna skivor rödlök .
Allt läggs på en bädd av salladsblad .
Med något gott att dricka till.
TREVLIG KVÄLL .
Skär ett grahamsbröd i fyra delar
på längden , dela brödet på hälften.
Bred smör eller margarin på skivorna ,
sedan ett tunt lager TARTEX -
vegetarisk pastej .
Därefter finhackad gräslök , ett lager
tunna skivor kokt potatis och
därpå tunna skivor rödlök .
Allt läggs på en bädd av salladsblad .
Med något gott att dricka till.
TREVLIG KVÄLL .
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)