HEJSAN !
Ibland har jag sådana dagar att jag inte vet vad jag ska laga för middag ?
Mer än något med fisk , men jag börjar ändå, så får jag se vad
som händer ?
Det blev inte så tokigt ändå !
VARSÅGODA !
HÄR ÄR RECEPTET :
4 msk smör / margarin
500 g tinad fiskfile'
1 msk currypulver
1 1/2 dl vatten
2 delade hårdkokta ägg (koka 7 min)
2 tomater, hackade
2 msk färsk persilja, hackad
salt och peppar efter smak
TILLBEHÖR : Blomkåls- ris
SÅ HÄR GÖR DU :
1) LÄGG en stor msk smör / margarin i en varm stekpanna,
dela fisken i bitar och lägg den i pannan tillsammans med
curry, resten av smöret och vattnet .
2) LÅT det sjuda under lock på mellanvärme i 10 minuter,
lägg därefter i äggen och tomaterna och toppa med persilja .
3) LÅT sjuda 5 minuter till, och servera sedan med blomkålsris .
BLOMKÅLSRIS : 4 personer .
Riv ett stort blomkålshuvud på den grövsta sidan av rivjärnet .
Släpp sedan ner i kokande vatten i ca 10 sekunder.
Häll av i durkslag och häll upp i en stor skål .
Visst kan det gå snabbt att laga mat .
Mina egna barn gillade inte blomkål ,
men då serverades blomkåls-riset under
i en större form och köttfärssås över .
Alla åt av hjärtans lust och barnen
tyckte det var mycket godare !
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !