HEJSAN !
KLASSISKA korvar blir kalasgoda med rätt tillbehör.
Här är en av några rätter med korv som jag gör ibland .
mmm... !
HÄR ÄR RECEPTET :
6 chorizo korvar
100 g riven prästost
1 dl CREME FRAICHE
2 tsk senap
1 dl bostongurka
2 dl vispgrädde
1/2 dl ketchup
300 g spagetti
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 225 grader.
Skär ett snitt på längden
djupt ner i korvarna .
Blanda samman riven prästost
med CREME FRAICHE , senap
och bostongurka .
Rör samman vispgrädde och
ketchup .
HÄLL i botten av en ugnsfast form
och lägg i korvarna .
Ställ in i ugn och gratinera i 20 min.
KOKA spagettin enligt anvisning på
förpackningen .
SERVERA med småblad och 1 ring konserverad ananas .
Skär ananasen i bitar och blanda med småbladen .
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !