måndag 28 mars 2016
UGNSBAKAD KASSLER MED ÄDELOSTSÅS . 4 PERS.
HEJSAN !
Det här receptet fick jag av en god vän , jag älskar inte kassler,
- men vi lagade det, - det var faktiskt riktigt gott !
Prova Du också, Du kanske gillar kassler ?
HÄR ÄR RECEPTET :
400 g kassler ,
2 msk smör/margarin ,
2 msk vetemjöl ,
2 dl matlagningsgrädde ,
1 1/4 dl vitt vin ,
50 g ädelost ,
200 g vindruvor , röda och gröna ,
2 dl basmatiris ,
2 päron ,
2 dl strimlad babyspenat .
SÅ HÄR GÖR DU !
SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER :
SKIVA kasslern och lägg i en ugnsform . SMÄLT matfett i en stekpanna,
pudra över mjölet och rör om . HÄLL i matlagningsgrädde och vin ,
koka upp under omrörning och tillsätt smulad ädelost .
HÄLL blandningen över kasslern och toppa med delade vindruvor .
STÄLL in i ugnen ca 15 minuter .KOKA riset enligt anvisningen på paketet.
Blanda med tärnat päron och babyspenat .
SMAKLIG MÅLTID ,
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)