HEJSAN !
SMAKRIK MIX SOM GÖR SIG PERFEKT PÅ BUFFE'N .
BLANDA GÄRNA OLIKA SORTERS BLAD .
HÄR ÄR RECEPTET :
400 g grön sparris
80 g rucolasallad
70 g machesallad
1 dl osaltade cashewnötter
VINÄGRETT :
4 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
2 hårdkokta ägg
4 hackade soltorkade tomater
2 msk finhackad gräslök
salt å peppar
SÅ HÄR GÖR DU ,
1) SKÄR bort den nedersta delen av sparrisen .
Koka sparrisen i lättsaltat vatten några minuter .
Häll av vattnet .
Blanda sparrisen med salladen och nötterna.
2) VINÄGRETT : BLANDA olja och vinäger .
Skala och finhacka äggen och blanda med tomat
och gräslök .
Salta och peppra .
Häll vinägretten över salladen strax före servering .
mm...himla gott , allt tillsammans !
LYCKA TILL !