Till 4 port.
1 aubergine
1 zucchini
2 palsternackor
4 morötter
1 huvud blomkål
1 majrova
1 hel vitlök
2 rödlökar
MARINAD
1 dl olivolja
2 msk balsamvinäger
1 msk flytande AKACIA HONUNG
1 tsk spiskummin(en mildare variant än vanlig sådan )
salt och peppar
1/2 dl rostade sesamfrön
Bladpersilja
SÅ HÄR GÖR DU :
Sätt ugnen på 225 grader.
Ansa och skala alla grönsaker.
Skär dem i grova bitar .
Lägg alla grönsaker i en långpanna .
Sätt in dem mitt i ugnen och stek ca 25 min.
Blanda alla ingredienser till marinaden
utom sesamfrön och bladpersilja.
Ringla marinaden över de färdigstekta
grönsakerna.
Lägg upp dem på ett fat och strö över
sesamfrön och hackad bladpersilja .
Detta är smarrigt.
jag har det till KYCLING,KÖTT, FISK .
Men inga andra kolhydrater.
LYCKA TILL.
lördag 14 mars 2009
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)