Detta var himla gott jag fick smaka
till en efterrättspaj , men man kan
lika gärna äta det till frukostflingor .
mmm.
12 dl SOLHAVRE
4 bananer
8 tsk farinsocker
4 krm malen kanel
SÅ HÄR GÖR DU :
Blanda solhavre , skalade bananer ,
socker och kanel i en mixer .
Kör det fluffigt .
Servera till frukostflingor eller
som sås till efterrättspaj .
jättegott .
måndag 8 juni 2009
GLASS !
Glasstider, jaa , snart är det varmt
nog att äta detta goda ute .
vispa 4 äggulor vitt och pösigt
och rör der dem i 3 dl vispad grädde
som DU vispat .
Frys i minst 2 timmar .
smaksättning :
vaniljsocker , lite pressad apelsin
eller kakao .
eller vad DU tycker .
Prova på ,
försöka duger .
nog att äta detta goda ute .
vispa 4 äggulor vitt och pösigt
och rör der dem i 3 dl vispad grädde
som DU vispat .
Frys i minst 2 timmar .
smaksättning :
vaniljsocker , lite pressad apelsin
eller kakao .
eller vad DU tycker .
Prova på ,
försöka duger .
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)