lördag 30 januari 2016
LÄCKER LAXLASAGNE 4 PORT.
HEJSAN !
Med KESO istället för OSTSÅS. Här en riktigt,
LYXIG variant med LAX och BLADSPENAT .
HÄR ÄR RECEPTET :
500 g KESO NATURELL,
4-6 LASAGNEPLATTOR,
400 g TINAD BLADSPENAT,
4 SKIVOR RÖKT LAX,
SALT å PEPPAR,
SÅS :
2 msk SMÖR,
1 msk VETEMJÖL,
4 dl MJÖLK,
1 dl RIVEN OST.
SÅ HÄR GÖR DU :
VARVA KESO, lasagneplattor, bladspenat, lax och kryddor
i en form. SMÄLT smöret i en teflonkastrull . PUDRA över
mjölet och späd med mjölk till en slät sås . LÅT den sjuda
i några minuter . FÖRDELA såsen på toppen av lasagnen .
STRÖ över ost . TILLAGA 30 minuter i 200 grader tills den
fått fin färg .
SERVERA , med en bladsallad, å något gott att dricka.
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)