lördag 30 januari 2016

LÄCKER LAXLASAGNE 4 PORT.

HEJSAN ! Med KESO istället för OSTSÅS. Här en riktigt, LYXIG variant med LAX och BLADSPENAT . HÄR ÄR RECEPTET : 500 g KESO NATURELL, 4-6 LASAGNEPLATTOR, 400 g TINAD BLADSPENAT, 4 SKIVOR RÖKT LAX, SALT å PEPPAR, SÅS : 2 msk SMÖR, 1 msk VETEMJÖL, 4 dl MJÖLK, 1 dl RIVEN OST. SÅ HÄR GÖR DU : VARVA KESO, lasagneplattor, bladspenat, lax och kryddor i en form. SMÄLT smöret i en teflonkastrull . PUDRA över mjölet och späd med mjölk till en slät sås . LÅT den sjuda i några minuter . FÖRDELA såsen på toppen av lasagnen . STRÖ över ost . TILLAGA 30 minuter i 200 grader tills den fått fin färg . SERVERA , med en bladsallad, å något gott att dricka. LYCKA TILL !