onsdag 6 januari 2016

CHILI CON CARNE I PAPRIKASKÅLAR 4 PERSONER .

HEJSAN! Å.. det här måste, Ni prova Ni också ! HÄR ÄR RECEPTET : 500 G KÖTTFÄRS , 1 HACKAD GUL LÖK , 1 MSK OLJA , 1 TSK SALT , 2 KRM PEPPAR , 2 DL KROSSADE TOMATER , 1/2 TSK CHILIPULVER , 1 TSK SPISKUMMIN , 1 TSK MALD KORIANDER , 1 PRESSAD VITLÖKSKLYFTA , 1 FINHACKAD RÖD PAPRIKA , 400 G SVARTA ELLER RÖDA BÖNOR , 4 GULA PAPRIKOR , RIVEN OST , RUCOLA . SÅ HÄR GÖR DU : STEK färs och lök i olja i en stor stekpanna . KRYDDA . TILLSÄTT tomater, kryddor och pressad vitlök . SJUD , köttfärsgrytan i 5 minuter . BLANDA ner paprikan och koka upp . SKÖLJ av bönorna i ett durkslag . BLANDA ner dem i grytan och koka upp . DELA paprikorna på längden och fyll dem med chilin . STRÖ över ost , GARNERA med rucola . UGN :200 GRADER i 15 minuter . SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !