måndag 31 december 2018
TOMAT FYLLD MED PINJENÖTTER, ,,,,4 PORT.
HEJSAN !
,,,BRIEOST OCH SVARTA OLIVER.
HÄR ÄR RECEPTET :
4 stora bifftomater
1 påse Pinjenötter
500 g Brieost
svarta oliver.
SÅ HÄR GÖR DU :
SKÄR av ett lock på tomaterna och gröp ur
innanmätet med en sked .
Skär Brieosten i små tärningar och blanda den
med Pinjenötterna och hackade svarta oliver .
FYLL tomaterna med oströran och sätt in dem
i 175 grader i ugnen i ca 20 minuter .
SERVERA en Curryfond till . - Djupa tallrikar !
CURRY- OCH GRÖNSAKSFOND .
3 msk koncentrerad grönsaksfond
2 msk grön currypasta
3 dl vatten
1 tsk Arrowrot
SÅ HÄR GÖR DU :
Blanda ingredienserna och ge dem ett försiktigt uppkok.
Häll såsen runt tomaterna .
SMAKLIG MÅLTID !
KOKT POTATIS . TIPS !
HEJSAN !
Här kommer genvägarnas formel 1, om Du
har lite extra potatis i kylen ;
Riv potatisen, blanda med ägg, riven ost,
salt och peppar . Stek som små potatis-
plättar, servera med bacon och lingonsylt.
Husmansenkelt !
Tack !
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)