HEJ ! Gillar Du detta då´
det gör jag mmm så gott.
2 skivade salladslökar
1 dl bulgur eller ris
2 dl vatten
2 msk sweet chilisås
2 msk hummerfond
1 dl fiskbuljong
1 burk , 250 g fiskbullar buljong
SERVERA MED :
Grönsallad
Gör så här:
Koka lök och ris tillsammans i vattnet .
Blanda sweet chili , fond och buljong
i en liten kastrull.
Koka upp och lägg ner fiskbullarna
så att de blir varma .
Servera med en fräsch sallad
jättegott.
fredag 23 januari 2009
SILLGRATÄNG 2 PORTIONER .
HEJ ! Någon som gillar SILLGRATÄNG ?
Jag fick smaka detta hos en väninna
men , nja så där tyckte jag.
Vad tycker Du ?
2 portioner.
200 g kokt skivad potatis
1-2 file e´r inläggningssill i bitar
1 kokt hackat ägg
1/2 msk flytande smör
1/2 liten skivad gul lök
1/2 dl mjölk
1/2 dl laga lätt ?
2 tsk maizenaredning
1 1/2 msk persilja
2 msk ost
Så här gör Du :
UGN :225 grader
Fördela hälften av potatisen i en smord form.
Lägg sillen och ägget ovanpå
och resten av potatisen .
Fräs löken i resten av smöret,
häll på mjölk och lagalätt.
Koka upp och tillsätt redningen .
Sjud ett par minuter , rör ner persiljan
och häll såsen över potatisen .
Strö över osten och grädda i ca 25 minuter .
SMAKA DU .
Jag fick smaka detta hos en väninna
men , nja så där tyckte jag.
Vad tycker Du ?
2 portioner.
200 g kokt skivad potatis
1-2 file e´r inläggningssill i bitar
1 kokt hackat ägg
1/2 msk flytande smör
1/2 liten skivad gul lök
1/2 dl mjölk
1/2 dl laga lätt ?
2 tsk maizenaredning
1 1/2 msk persilja
2 msk ost
Så här gör Du :
UGN :225 grader
Fördela hälften av potatisen i en smord form.
Lägg sillen och ägget ovanpå
och resten av potatisen .
Fräs löken i resten av smöret,
häll på mjölk och lagalätt.
Koka upp och tillsätt redningen .
Sjud ett par minuter , rör ner persiljan
och häll såsen över potatisen .
Strö över osten och grädda i ca 25 minuter .
SMAKA DU .
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)