måndag 10 februari 2014

FRITTATA med SPARRIS och SVARTA OLIVER 4 port .

Hej !

Det här är jättesmarrigt..

200 g färsk eller djupfryst sparris
2 msk olivolja
10 små tomater
100 g fetaost
6 ägg
1/2 dl vatten
1 dl urkärnade svarta oliver
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 dl färskriven parmesanost

Så här gör DU:
SKÄR sparrisen i mindre bitar och fräs
dem någon minut i hälften av oljan i en
ugnssäker stekpanna.
SKÖLJ och halvera tomaterna.
Smula fetaosten .
Blanda ner tomater , fetaost och oliver i pannan.
VISPA  ihop ägg och vatten och häll i pannan.
Krydda med salt och peppar och strö över
parmesanosten.
GRÄDDA FRITTATAN mitt i ugnen 200 grader
i 20 minuter eller tills den stelnat.
SERVERA Frittatan  i bitar med en blandad sallad
och ett gott bröd till .

HOPPAS ATT DET SMAKAR

LYCKA TILL !