Hej igen !
Istället för RICOTTA (en slags färskost )
använder jag Kesella .
3 ägg
2 dl socker
1 burk Kesella , 250 g
rivet skal av 1 citron
1 dl russin
1 påse apelsinskal , 50 g
1 påse cocktailbär, 50 g
skurna i bitar
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 dl hackad mandel
SÅ HÄR GÖR DU:
VISPA ägg och socker pösigt.
Rör ner Kesella och citronskal .
Blanda frukten med mjöl och
bakpulver och rör ner i smeten
tillsammans med mandeln.
HÄLL smeten i en väl smord
och bröad form ca 1 1/2 liter
och grädda i nedre delen av
ugnen i 175 grader tills kakan
känns torr , ca 50 minuter .
LÅT kakan svalna något innan
den stjälps upp .
Jag gillar denna skarpt
hoppas att DU gör det också !
LYCKA TILL !
måndag 3 november 2014
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)