lördag 27 oktober 2012

SPÄTTA MED CHAMPINJONER OCH SVART KAVIAR. 4 PORT.

Prova detta .

600g Rödspättafileer
1 burk skivade champinjoner
200g
1 msk smör
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl vispgrädde
1 burk svart kaviar ca 60 g
citronklyftor

Så här gör DU:
TINA frysta fiskfileer eller
skölj färska.
Låt champinjonerna rinna av.
Fräs dem i smör. Lägg dem i en låg vid gryta.
Rulla ihop spättafileerna och lägg dem
 med skarven nedåt ovanpå svampen.
Strö över salt å peppar.
Häll på grädden och låt grytan koka under lock
ca 5 min.tills fisken känns fast och blivit vit.
KLICKA över svart kaviar och garnera med
citronklyftor.
SERVERA med kokt potatis.
Tomat och gröna blad.

SMAKLIG MÅLTID.