HEJSAN !
Till den här rätten gillar jag att ha en skål med kokt sparris bredvid .
Så man kan ta till rätten , någon , ville ha sparrisen i rätten ,
så gör som Du vill !
HÄR ÄR RECEPTET :
300 g kassler
3 st kryddstarka korvar
1 msk smör eller olja
10 körsbärstomater
2 msk finhackad persilja
2 dl kräm fraiche, gärna med
smak av paprika och chili
1 dl kycklingbuljong
av tärning
2 dl riven lagrad ost
GARNERING :
färska örter
SERVERING :
blandad sallad
kokt broccoli
små tomater
SÅ HÄR GÖR DU :
1, SÄTT UGNEN PÅ 225 GRADER .
2, STRIMLA KASSLERN .
Skiva korvarna tunt .
Fräs korven snabbt i en stekpanna med
smör eller olja .
3, LÄGG kassler och korv i en smord
ugnsform .
Fördela delade tomater och persilja ovanpå .
4, VISPA ihop kräm fraiche och buljong och
häll i formen . Strö över riven ost .
GRATINERA mitt i ugnen 15 - 20 min .
GARNERA med färska örter och servera
med sallad och kokta grönsaker .
HOPPAS DET SMAKAR och LYCKA TILL !