fredag 10 maj 2013

JOHANS SPECIALKASSLER . 4 PORT.

mmm.... jättegod !

600 g benfri kassler
500 g fryst broccoli
2 dl tjock vispad grädde
1/2 dl creme fraiche
1 burk stuvade champinjoner
1 dl chilisås
1 tsk grönsaksbuljongpulver
2 tsk idealmjöl
1 påse gratängost
(ca 2 dl riven)

Så här gör DU:
SKÄR kasslern i tunna skivor.
Tina broccolin  och skär stjälkarna i små bitar.
Varva kassler och broccoli i en stor ugnsfast form.
VISPA grädden och  blanda med creme fraiche,
stuvade champinjoner, chilisås, buljongpulver
och mjöl.
Klicka smeten över och täck med riven ost.
Gratinera i ca 15 minuter i 225-250 grader,
strax under mitten i ugnen tills ytan
har fått fin färg.
Pressad potatis och tomater smakar gott till.

Ett Tack till Johan som stod för den goda maten .

SMAKLIG SPIS!