onsdag 13 januari 2016

BULGUR OCH KYCKLINGRISOTTO 2 PORT.

HEJSAN ! Det här var underbart gott kan Ni tro, Prova Ni också ! HÄR ÄR RECEPTET : 2 PORTIONER BULGUR , 50 G RÖDLÖK I SKIVOR , 1 KLYFTA VITLÖK , 1 MSK MATOLJA- RAPSOLJA (tycker jag är bra) 200 G KYCKLINGFILE i BITAR , 0,5 TSK KARDEMUMMA , 0,5 TSK SPISKUMMIN , 0,5 TSK KORIANDER , 0,5 TSK GURKMEJA , SALT å PEPPAR , 150 g TOMAT i BITAR , 2 KONSERVERADE PERSIKOR i BITAR . SÅ HÄR GÖR DU : KOKA bulgur som det står på paketet . STEK rödlök och pressad vitlök i hälften av oljan . STEK kycklingen i resten av oljan . Se till så att kycklingen är genomstekt . KRYDDA med kardemumma, spiskummin, koriander , gurkmeja, salt å peppar . BLANDA BULGUR , KYCKLINGFILE , LÖK , TOMAT och PERSIKOR . VARSÅGODA , LYCKA TILL !