onsdag 13 januari 2016
BULGUR OCH KYCKLINGRISOTTO 2 PORT.
HEJSAN !
Det här var underbart gott kan Ni tro, Prova Ni också !
HÄR ÄR RECEPTET :
2 PORTIONER BULGUR ,
50 G RÖDLÖK I SKIVOR ,
1 KLYFTA VITLÖK ,
1 MSK MATOLJA- RAPSOLJA (tycker jag är bra)
200 G KYCKLINGFILE i BITAR ,
0,5 TSK KARDEMUMMA ,
0,5 TSK SPISKUMMIN ,
0,5 TSK KORIANDER ,
0,5 TSK GURKMEJA ,
SALT å PEPPAR ,
150 g TOMAT i BITAR ,
2 KONSERVERADE PERSIKOR i BITAR .
SÅ HÄR GÖR DU :
KOKA bulgur som det står på paketet .
STEK rödlök och pressad vitlök i hälften av oljan .
STEK kycklingen i resten av oljan . Se till så att kycklingen
är genomstekt . KRYDDA med kardemumma, spiskummin, koriander ,
gurkmeja, salt å peppar . BLANDA BULGUR , KYCKLINGFILE , LÖK ,
TOMAT och PERSIKOR .
VARSÅGODA , LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)