lördag 13 maj 2017
RISWRAP MED KYCKLING OCH CURRY 4 PORT.
HEJSAN !
DET HÄR VAR FRÄSCHT OCH SMAKRIKT ,
-VÄLDANS GOTT !
HÄR ÄR RECEPTET :
1 hel kyckling, (färdiglagad)
12 RISBLAD,
2 selleristjälkar,
2 morötter,
½ gurka ,
½ burk Lallerstedts äppel-
och currysås, ca 120 ml.
SÅ HÄR GÖR DU :
BENA ur kycklingen .
Skär selleri, morötter och gurka i långsmala stavar.
HÄLL vatten på en tallrik .
Blötlägg ris-bladen genom att doppa dem i vattnet ,
ett i taget .
LÄGG bladen på en skärbräda och fördela selleri,
morötter och gurka i ena kanten.
LÄGG en klick äppel- och currysås ovanpå och
rulla ihop.
SERVERA OMEDELBART .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)