lördag 13 maj 2017

RISWRAP MED KYCKLING OCH CURRY 4 PORT.



               HEJSAN !

DET HÄR VAR FRÄSCHT  OCH  SMAKRIKT ,
-VÄLDANS  GOTT  !

HÄR  ÄR RECEPTET  :

1 hel  kyckling, (färdiglagad)
12  RISBLAD,
2  selleristjälkar,
2  morötter,
½  gurka ,
½  burk Lallerstedts  äppel-
och  currysås,  ca  120 ml.

SÅ  HÄR  GÖR  DU :

BENA  ur  kycklingen .
Skär  selleri,  morötter  och  gurka  i  långsmala stavar.
HÄLL  vatten  på  en  tallrik .
Blötlägg  ris-bladen  genom  att  doppa  dem  i  vattnet ,
ett  i  taget .
LÄGG  bladen  på  en  skärbräda  och  fördela  selleri,
morötter  och  gurka  i  ena  kanten.
LÄGG  en  klick  äppel- och  currysås  ovanpå  och
rulla  ihop.

SERVERA  OMEDELBART .

LYCKA TILL !