lördag 20 mars 2021

MIN, STEKTA TORSK MED TOMAT OCH AVOKADOSALLAD, 4 PORT.




                                               HEJSAN  !

FÖR ATT FÅ FRAM DEN GODA SMAKEN PÅ
PINJENÖTTERNA SÅ ROSTAR JAG DEM I
TORR STEKPANNA ..

VARSÅGODA !
HÄR ÄR RECEPTET :
600 g TORSKFILE'
salt och vitpeppar 
1 kruka KRISP-sallad

TOMAT-  OCH AVOKADOSALLAD 
250 g cocktailtomater i olika färger
2 avokado
1 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
lite svartpeppar
1/2 kruka basilika
50 g pinjenötter
50 g parmesan

SÅ HÄR GÖR DU :
GÖR salladen först genom att dela tomaterna 
och lägg i en skål .
Dela avokado och skär i mindre bitar .
Blanda tomat, avokado, olja, vinäger och lite
svartpeppar .
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna .
Blanda ner i salladen tillsammans med färska
basilikablad .
HYVLA parmesanosten och tillsätt i salladen .
Strö på salt och peppar på fisken .
HETTA upp en stekpanna med smör/margarin
och bryn fisken på bägge sidor ca 4 minuter .
SERVERA med salladen .

SMAKLIG MÅLTID  och LYCKA TILL !