fredag 8 maj 2020

MIN GOA MUSLI, TILL FLERA . 6 dl.



                        HEJSAN !

Efter att ha köpt den ena muslin
efter den andra och tyckt att allt
var för sött, tänkte jag prova att
göra en själv. Så småningom
blev det så här .

HÄR ÄR RECEPTET :
5 dl eko havregryn
1 dl kokosflingor
1 dl pumpakärnor
1 dl solrosfrön
1 msk kanel
2 msk akacia honung
UGN : 175 GRADER i 15 min.

SÅ HÄR GÖR DU :
Blanda först allt det torra .
Sedan kanel rör runt alltsammans.
Sist, men inte minst honung
Rör med en gaffel ut  honungen
i grynen .
Häll allt i en liten långpanna med
bakplåtspapper.
Sätt in i ugnen i 15 min.
Rör runt och låt allt svalna, häll
upp i en burk med lock .  KLART !

Gott att ha till turkisk yoghurt 2 dl ,
1/2-1 dl MUSLI
1 dl bär , -vad Du har i frysen .

HOPPAS ATT DET SMAKAR !

LYCKA TILL !