DET ENA ÄR GODARE ÄN DET ANDRA !
VARSÅGODA !
HÄR ÄR RECEPTET :
2 gula lökar
smör eller kokosfett att steka i
200 g färsk bladspenat
1 fänkål
3 dl vispgrädde
2 msk riven pepparrot
600 g torskfile
salt och peppar
3 dl riven smakrik ost
3 msk smör
SÅ HÄR GÖR DU :
1, SÄTT ugnen på 225 grader .
2, HACKA löken och fräs i smör eller
kokosfett tills den är mjuk .
3, TILLSÄTT bladspenaten och låt den
bli mjuk .
4, SKÄR fänkålen i tunna strimlor och
låt den steka med .
5, HÄLL grädden över grönsakerna och
låt det hela puttra en stund.
Tillsätt den rivna pepparroten .
6, SKÄR torsken i bitar och lägg i en
ugnsfast form . Salta och peppra .
7, HÄLL över den gräddiga grönsaksröran .
Strö över osten .
8, GRATINERA i mitten av ugnen cirka
25 minuter .
SMAKLIG MÅLTID OCH LYCKA TILL !