HEJSAN !
SERVERA den här pajen i små portionsskålar så
alla middagsgäster får sin egen minipaj .
HÄR ÄR RECEPTET :
BOTTEN
3 dl mandelmjöl
1 ägg
50 g smör/margarin
1/2 dl rörsocker
FYLLNING
2 rabarberstänger
1 1/2 dl grädde
1/2 dl rörsocker
1 kryddmått vaniljpulver
2 äggulor
SÅ HÄR GÖR DU :
1) SÄTT ugnen på 200 grader .
Blanda alla ingredienser till botten i en skål
och tryck ut degen i små pajformar .
Sätt in i frysen 10 minuter .
2 ) FÖRGRÄDDA pajerna i 10 minuter
Skala rabarber och skär i små bitar .
Koka upp grädde i en kastrull och lägg ner
rabarber, rörsocker och vaniljpulver .
3 ) TA av från värmen och vispa ner äggulorna.
Häll fyllningen i paj-formarna och sätt in i ugnen
i ca 20 minuter .
SERVERA med vaniljsås !
LYCKA TILL !