tisdag 3 februari 2009

SESAM OCH FETAOSTGRATINERAD FISKFILE 4 PORT.

Gillar Du fisk .
Vi provar med detta .

600 g fiskfileer (gös, hajmal ,eller hoki)
100 g fetaost (20 % )
2 dl cremefraiche
2 msk kapris
2 msk hackad dill
1-2 tsk rivet limeskal
1/2 dl riven smakrik ost
(svecia eller italienska pecorino)
1-2 msk sesamfrö
salt pepparmix gräslök

Så här gör Du : UGN :225 GRADER.
Skölj och torka fisken .
Ta bort eventuella ben .
Krydda med 1/2 tsk salt
och 1 krm pepparmix
Lägg fileerna på ett ugnssäkert fat .
Mixa samman fetaost och creme fraiche
till en kräm .
Blanda ner kapris , dill och väl tvättat limeskal.
Häll blandningen över fisken och bre ut den jämt.
Strö över ost och sesamfrö.
Stek fisken mitt i ugnen 12-15 min.

HOPPAS ATT DET SMAKAR !
Garnera med gräslök och bjud med
spenat - eller fullkornspasta och en rejäl salladstallrik .