Det här gillar jag ,detta är gott!
400 g kabanossen
3 stora gula lökar
2 msk smör
2 tsk paprikapulver
2 msk chilisås
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl gräddfil
Så här gör Du:
Skär korven i skivor och hacka löken.
Låt löken fräsa mjuk i fett utanatt den tar färg.
Lägg i korven, paprikapulver och chilisås.
Tillsätt gräddfilen rör om och låt det bli genomvarmt.
(om Du kokar för länge kan det skära sig)
Salta o peppra och servera korven till ris eller pasta.
Skivade tomater är gott till.
det här är en snabbrätt tycker jag.
prova får Du se.
onsdag 16 juli 2008
STRYKANDE ÅTGÅNG CA 75 ST.
100 g sötmandel
4 dl socker
2 dl vispgrädde
100 g smör
200 g mörk blockchoklad
Så här gör Du:
Skålla och skala mandeln.
Rosta den i ugn och hacka den grovt.
Blanda i en tjockbottnad kastrull
socker,grädde o´smör.
Koka på svag värme under omrörning ca 5 min.
Blanda ner blockchokladen och mandeln.
Låt blockchokladen smälta.
Olja en liten långpanna ca 25x35 cm .
Häll i smeten.
Låt stelna i kylen under natten.
Skär konfekten i bitar.
något för oss gottegrisar.
4 dl socker
2 dl vispgrädde
100 g smör
200 g mörk blockchoklad
Så här gör Du:
Skålla och skala mandeln.
Rosta den i ugn och hacka den grovt.
Blanda i en tjockbottnad kastrull
socker,grädde o´smör.
Koka på svag värme under omrörning ca 5 min.
Blanda ner blockchokladen och mandeln.
Låt blockchokladen smälta.
Olja en liten långpanna ca 25x35 cm .
Häll i smeten.
Låt stelna i kylen under natten.
Skär konfekten i bitar.
något för oss gottegrisar.
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)