tisdag 5 november 2019

GRILLAT LANTBRÖD MED SMÖRSTEKTA PÄRON OCH ÄDELOST, 1 ST .




                        HEJSAN !

Vilken lyx och ändå så enkelt.
Bjud på en sådan här smörgås med  ett glas rödvin till
och Du har en perfekt lunch eller lättare kvällsrätt.
SERVERA med grönsalladsblad + lite god nötolja på
är gott till .
HÄR ÄR RECEPTET :
1 smörgås
1 stor skiva lantbröd
1/2 moget päron i tunna klyftor
3 - 4  grovhackade valnötter
1/2 msk smör /margarin
salt och nymalen svartpeppar
25 g ädelost

SÅ HÄR GÖR DU :
GRILLA eller rosta brödet gyllene.
Stek päronklyftorna och valnötterna lätt i
smöret och salta och peppra.
LÄGG över dem på det varma brödet  och
smula ädelosten över .
Äts  direkt .

LYCKA TILL !