söndag 21 juni 2015

FRUKOST - SCONES 16 BITAR.

Hej igen !

Nu är det vardag igen !
Semester ?
Då är det väl gott med nybakta scones på morgonen.
om man har tid  förstås !

Jag gjorde dessa på prov , om jag gillade dem ...mmm
så himla goda .

Blanda  3 dl  GLUTENFRI  MJÖLMIX
1 dl POFIBER
2 1/2 tsk BAKPULER
och 1/2 tsk SALT
Smula ner 50 g SMÖR i mjölblandningen.
Arbeta snabbt in 2 1/2 dl GRÄDDFIL i degen.
Klicka ut 4 deg - högar på en plåt med bakpapper.
Forma till runda kakor (använd lite Glutenfritt mjöl på händerna )
skåra bröden med en vass kniv  och nagga dem med en gaffel.
GRÄDDA MITT I UGNEN  225 GRADER CA 15 MINUTER.

Du ångrar dig inte, så himla goda med smör och ost !

LYCKA TILL !