lördag 5 januari 2019

HIMLA GO' FRUKOST...4 PORT




                         HEJSAN !

Vaniljkvarg med hallon och grapefrukt, mmm...!

HÄR ÄR RECEPTET :
1 burk vaniljkvarg, 180 g
3 msk turkisk yoghurt
150 g färska hallon
2 st grapefrukt

SÅ HÄR GÖR DU :
Tina hallon och lägg i en skål.
Skär bort skalet på grapefrukten med en vass kniv
och skär ut fina FILE'ER och lägg i en skål.
Lägg upp vaniljkvarg i en skål och blanda ner
turkisk yoghurt.
Toppa med hallon och färsk mynta .
Servera med grapefrukten .

Hoppas att det smakar !

OSTGRATINERAD KASSLER MED GRÖNSALLAD ....4 PORT.



                  HEJSAN!

Det här är mmm...riktigt gott !
Jag hade det som bjud-mat, alla åt med god aptit !

HÄR ÄR RECEPTET :
5oo g kassler
150 g  CAMBOZOLAOST
100 g bladspenat
100 g valnötter
1 gul paprika
50 g solrosskott
SÅ HÄR GÖR DU :
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg kasslern i en ugnsfast form.
Skär snitt i kasslern och fyll med smulad
GAMBOZOLAOST. Sätt in i ugnen i
ca 20 minuter .
Servera på ett uppläggningsfat med färsk
bladspenat, skivad paprika, valnötter
och solrosskott .

SMAKLIG MÅLTID !