fredag 4 december 2015

OMELETT MED Z UCCHINI OCH TOMATSÅS 2 PERSONER.

HEJSAN ! Nu måste vi äta , prova det här ! HÄR ÄR RECEPTET : 2 MSK OLJA , 1 VITLÖKSKLYFTA FINHACKAD , 1 SCHALOTTENLÖK, FINSTRIMLAD , 2 TOMATER , URKÄRNADE OCH STRIMLADE, 10 SVARTA OLIVER, URKÄRNADE, SALT Å PEPPAR , 300 G SMÅ ZUCCHINI, FINSTRIMLADE, 1 1/2 MSK FÄRSK OREGANO, FINHACKADELLER 1 1/2 TSK TORKAD, 4 ÄGG , 2 MSK RIVEN GETOST ELLER PARMESANOST . SÅ HÄR GÖR DU: HETTA upp 1 msk Olja i en liten stekpanna . Fräs Vitlök och Schalottenlök 5 minuter. Tillsätt Tomat , Oliver och 1 krm Salt och stek allt i 2 minuter . Ta pannan från plattan . HETTA under tiden upp resten av Oljan i en annan stekpanna och stek Zucchinin på medelvärme . Strö över Oregano . Vispa samman Äggen med Salt , peppar och Ost . HÄLL Äggsmeten i pannan med den stekta Zucchinin . Låt Äggsmeten stelna på inte alltför stark värme .TOPPA till sist med Tomatblandningen . SERVERA : med ett matigt Bröd och Grönsallad . SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !