Enkelt och läckert .
Passar fint även som förrätt .
1 - 2 knippen grön sparris
100 g krämig färskost
3 msk färskriven pepparrot
8 skivor lufttorkad skinka
långa gräslöksstrån
Så här gör DU:
ANSA sparrisen och bryt av den nedersta hårda delen .
Koka dem i lättsaltat vatten 2-3 min .
Kyl ner med iskallt vatten och låt sedan torka på hushållspapper .
RÖR ost och pepparrot till en smidig kräm .
LÄGG ut skinkskivorna .
Fördela ost och sparris och rulla ihop .
Doppa eventuellt gräslöksstråna i kokande vatten så de blir
smidigare .
ÄR stråna korta, knyt ihop dem två och två och linda dem
runt skinkan .
Knyt på rullarnas ovansida .
TREVLIG HELG !
lördag 19 april 2014
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)