fredag 5 juli 2019
PASSIONS - OCH HALLONSWISS, 4 PORT.
HEJSAN !
Unna Dig en underbar dessert emellanåt !
Den här är luftig, lätt och helt ljuvlig !
HÄR ÄR RECEPTET :
4 dl frysta hallon
2 msk socker
4 passionsfrukter
2 dl passionsfruktssorbet
2 dl hallonsorbet
1 dl vispad mellangrädde 27 %
8 små maränger
SÅ HÄR GÖR DU :
VÄRM hallonen tillsammans med sockret på låg värme .
Var försiktig och låt hallonen behålla strukturen,
sockret ska bara smälta. GRÖP ur passionsfrukten .
Varva passionsfruktsorbet och hallonssorbet med lätt-
vispad grädde, maräng, hallonkompott och passions -
frukten i glas eller skålar .
LYCKA TILL !
PSST !
Passionsfrukten ska vara lite skrynklig
i skalet och kännas tung när Du köper den.
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)