fredag 5 juli 2019

PASSIONS - OCH HALLONSWISS, 4 PORT.



           
                        HEJSAN !

Unna Dig en underbar dessert emellanåt !
Den här är luftig, lätt och helt  ljuvlig !

HÄR ÄR RECEPTET :
4 dl frysta hallon
2 msk socker
4 passionsfrukter
2 dl passionsfruktssorbet
2 dl hallonsorbet
1 dl vispad mellangrädde 27 %
8 små maränger

SÅ HÄR GÖR DU :
VÄRM hallonen tillsammans med sockret på låg värme .
Var försiktig  och låt hallonen  behålla  strukturen,
sockret ska bara smälta.  GRÖP  ur passionsfrukten .
Varva  passionsfruktsorbet  och  hallonssorbet  med lätt-
vispad  grädde, maräng, hallonkompott och passions -
frukten  i glas eller skålar .

LYCKA TILL !
                              PSST !
Passionsfrukten ska vara lite skrynklig
i skalet  och  kännas  tung  när Du köper den.