söndag 23 juni 2013

GRATINERADE NACHOS med chorizo 4 port.

Detta hade jag aldrig smakat förut,
men det var jättegott ,
en fredagskväll blev det serverat.

1 påse nachos
2-3 chorizokorvar
1 squash
2 dl tacosås
2 dl ost

Så här gör DU:
SÄTT ugnen på 225 grader.
Skär korven och squashen i skivor.
Lägg ut nachos-chipsen på en plåt klädd
med bakplåtspapper.
LÄGG en skiva squash och en skiva korv
på varje chips och toppa med taco-sås
och riven ost.
Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 min.
SERVERA med en blandad sallad.

SMAKLIG MÅLTID!

KYCKLINGSAUTE med kokos och curry. 4 port.

Det här var väldigt gott!

4 kycklingfileer
1-2 msk olivolja
2 tsk sött paprikapulver
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
4 dl kokosmjölk
2 tsk röd curry
150 g strimlad purjolök
2 strimlade gula paprikor
150 g skivade champinjoner
TILLBEHÖR:
färsk mynta
jasminris
sallad

Så här gör DU:
PUTSA och strimla kycklingfileerna.
Stek dem i olivolja och pudra över paprikapulver.
Salta och peppra.
Blanda kokosmjölk och curry och häll över.
Låt allt koka ihop i 10 minuter.
Fräs grönsakerna och svampen några minuter.
LÄGG över i grytan.
Koka upp och smaka av med salt å peppar.
Strö över lite mynta.
SERVERA med jasminris och en sallad.

mmm... jättegott med jasminris, nu var det längesen .
LYCKA TILL!