onsdag 16 september 2009

FISK MED KOKOSPESTO. 4 PORT.

Detta är gott må DU tro.

4 pangasiusfileer
1 tsk salt
2 krm peppar
1 påse potatisklyftor
ca 800 g .

KOKOSPESTO:
4 msk kokosflingor
2 msk pinjekärnor
4 msk hackad persilja
eller mynta
3 msk olja
1 msk pressad citronsaft
1 pressad vitlöksklyfta

Så här gör DU:
Sätt ugnen på 225 grader.
Stek potatisen i ugn ca 25 min.
Lägg ut fisken på ett
ugnssäkert fat.
Salta och peppra.
Blanda samman kokospeston och
bred ut den på fisken.
Ställ in i ugnen bredvid potatisen
ca 20 min.tills fisken är klar.
Servera fisken med potatis-
klyftorna, tomatskivor,rödlök,
citron och persilja.

PROVA DETTA , SÅ HIMLA GOTTT!
LYCKA TILL!