HEJSAN !
VARSÅGODA ! HIMLA GOTT !
HÄR ÄR RECEPTET :
1 FINHACKAD GUL LÖK
1 GROVT RIVEN MOROT
1 MSK OLIVOLJA
500 G BLADSPENAT, FRYST
15 HACKADE SOLTORKADE TOMATER
2 DL LÄTT CREME FRAICHE
1 TSK DRAGON
1 TSK SALT'
2 KRM SVARTPEPPAR
2 KRM MALD MUSKOT
CA 10 LASAGNEPLATTOR, GÄRNA FULLKORN
500 G KESO
150 G SMULAD CHEVRE, (getost)
SALLAD ;
100 G RUCOLASALLAD
2 ÄPPLEN i SMÅBITAR
20 CM GURKA
1 AVOKADO I BITAR
DRESSING ;
1/2 DL OLIVOLJA
1/2 DL BALSAMICOVINÄGER,
MANGO
SÅ HÄR GÖR DU :
FRÄS lök och morötter i olivolja .
BLANDA med tinad spenat, soltorkade tomater,
CREME FRAICHE och kryddor .
VARVA lasagneplattor med spenatröra och keso .
AVSLUTA med ett lager spenatröra .
STRÖ över CHEVRE och grädda i 250 grader
i 25 minuter .
SKÖLJ salladen och blanda den med äpplena .
DELA gurkan och ta bort kärnorna .
SKÄR den i småbitar och blanda ner dem och
avokadon i salladen .
BLANDA dressingen och häll över .
SERVERA lasagnen med salladen .
SMAKLIG MÅLTID !
och
LYCKA TILL !
HÄR ÄR RECEPTET :
1 finhackad gul lök
1 grovt riven morot
1 msk olivolja
500 g fryst bladspenat
15 hackade soltorkade tomater
2 dl lätt- CREME FRAICHE
1 tsk dragon
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 krm mald muskot
ca 10 lasagneplattor, gärna fullkorn
500 g keso
150 g smulad getost
SALLAD :
100 g rucolasallad
2 äpplen i småbitar
20 cm gurka
1 avokado i bitar
DRESSING :
1/2 dl olivolja
1/2 dl balsamicovinäger mango
SÅ HÄR GÖR DU :
FRÄS lök och morötter i olja .
BLANDA med tinad spenat , soltorkade tomater,
CREME FRAICHE och kryddor .
VARVA lasagneplattorna med