söndag 5 april 2009

MATJES OCH ÄPPELRÖRA . 4 PORT.

Det här måste DU smaka.

300 g matjesill
1 litet äpple, gärna rött
2 tsk riven pepparrot
2 msk finskuren gräslök
2 dl creme fraiche
1 krm svartpeppar
SERVERING:
4 skivor mörkt rågbröd
typ kavring
salladsblad
2 hårdkokta ägg
1 äpple i tunna skivor
SÅ HÄR GÖR DU :
Skär sill och urkärnat äpple i tärningar
ca 1 cm stora.
Blanda det i en bunke med resten
av ingredienserna.
Låt röran stå i kylskåp
tills den ska serveras.
SERVERING:
Fördela salladsblad och sillröra
på bröden.
Garnera med ägghalvor och gärna
lite finskuren gräslök och
några äppelskivor.
Ett glas mörkt öl till , är inte dumt .
( eller vad DU vill dricka till )

TREVLIG KVÄLL .