torsdag 5 juli 2018
TIPS ! KUL I BÅLEN !
HEJSAN !
KUL I BÅLEN !
Jag brukar ta ut melonkulor med ett KULJÄRN
och lägga i sommar-bålen.
Ger både fin smak och ser festligt ut .
Blanda gärna olika sorters melon .
Har Du inget kul-järn ?
- ta en glasskopa !
TACK !
FÄRSKPOTATIS-TALLRIK MED ÄGG OCH KAVIARKRÄM ... 4 PERS .
HEJSAN !
Smaka på det här ...mmm, - så himla gott !
HÄR ÄR RECEPTET :
600 g färskpotatis ,
4 ägg, medelkokta
1 knippe rädisor , helst långa
krasse ,
100 g stenbitsrom ,
nymalen svartpeppar ,
KAVIARKRÄM :
2 dl CREME Fraiche ,
1/2 dl kaviar ,
SÅ HÄR GÖR DU :
SKRAPA och koka potatisen mjuk
i saltat vatten .
Vispa CREME Fraiche och kaviar
med elvisp tills den börjar tjocknar.
SKIVA ägg och halvera rädisor .
Skiva potatisen och fördela på 4
tallrikar med ägg och rädisor .
SPRITSA på kaviar-krämen .
Klipp över krasse och fördela rom
i små mini-klickar .
Peppra .
TREVLIG SOMMAR !
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)