HEJSAN !
Det här var gott kan Ni tro !
Det åt vi maken och jag i söndags, i veckan som var .
Det som blev över fryste jag ner till en annan gång .
Så varsågoda !
HÄR ÄR RECEPTET :
4 - 6 fläskkotletter, salt och peppar
smör till bryning
3 dl vitt vin - matlagningsvin
2 tsk rosmarin
2 lagerblad
TILL SERVERING :
4 portioner pasta , 2 dl vispgrädde, 1 dl riven parmesanost .
SÅ HÄR GÖR DU :
Salta och peppra på kotletterna och bryn dem på båda sidor i smör
i en stekgryta .
Slå på vinet och krydda med rosmarin och lagerblad .
Täck med lock och låt puttra på svag värme i 25 minuter .
Tag upp kotletterna och koka ihop skyn ett par minuter .
Koka pastan och slå av vattnet .
Slå grädden i kastrullen och koka 1 minut .
Lägg i pastan och strö över osten och rör om .
SERVERA kotletterna med sin sky och med pastan .
Koka gärna några broccolibuketter till .
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !