HEJSAN !
En läcker kaka till kaffet kan du göra utan ugn .
Den behöver inte gräddas - efter att ha stått kallt
några timmar i kylen är vår ischokladkaka färdig
att serveras .
250 g kokosfett
2 ägg
2 1/2 dl florsocker
3 - 4 msk kakaopulver
2 tsk rivet apelsinskal
25 söta kex, helst fyrkantiga (typ , Marie kex)
Så här gör DU :
SMÄLT kokosfettet och låt det svalna.
KLÄ en avlång bakform med smörpapper eller aluminiumfolie .
Vispa ägg och socker pösigt .
Sikta ner kakaon och rör ner det svalnande kokosfettet .
Tillsätt rivna apelsinskalet .
VARVA KEX OCH CHOKLADKRÄM i JÄMNA LAGER
MED KRÄM ÖVERST OCH UNDERST .
Ställ kakan i kylskåpet tills krämen stelnat så att kakan kan
skäras i skivor .
Förvaras kallt .
Så himla god , måste provas !
LYCKA TILL !
måndag 24 augusti 2015
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)