onsdag 25 oktober 2017
FISKGRATÄNG MED PEPPARROTSKESO, 4 PORT.
HEJSAN !
Smaka på det här !
Så himla gott , kan Du tro !
HÄR ÄR RECEPTET :
800 g fryst TORSKRYGGSFILE' .
1 liten grön squash ,
2 små morötter ,
1 äpple ,
1 tsk olivolja ,
salt,
svartpeppar ,
1 liten burk naturell Keso , 250 g
100 g yoghurt färskost ,
1 msk riven pepparrot ,
1 msk hackad gräslök.
SÅ HÄR GÖR DU :
TINA fisken .
SÄTT ugnen på 200 grader.
Skär squash i slantar .
Skala och skär morötter i slantar .
Skär äpplet i tunna skivor .
Lägg squash, morötter och äpple
i en ugnsfast form .
Häll på olja och strö på salt och peppar .
FÖRDELA torsk-FILEERNA på grönsakerna.
Blanda ihop keso, färskost och pepparrot.
Smaka av med salt och peppar .
Fördela över fisken och strö på gräslök.
SÄTT IN I UGNEN 20 MIN.
LYCKA TILL !
AVOKADO- OCH CRABSTICKSALLAD, 2 PORT.
HEJSAN !
Inte dumt alls ! mmm...
HÄR ÄR RECEPTET :
1 Avokado ,
100 g CR ABSTICKS ,
1 msk hackad dill,
2 msk gräddfil ,
1 msk lättmajonnäs ,
en fjärdedels citron ,
50 g sallad,
DEKORATION :
citronskivor och dill,
SÅ HÄR GÖR DU :
DELA avokadon och skär i skivor .
Skär CRABSTICKS i stavar .
Blanda avokado, dill ,gräddfil och
majonnäs i en skål .
SMAKA av med salt, peppar och lite citronsaft.
SERVERA med sallad och Dekorera
med citronskivor och dill .
Hoppas att det smakar !
LYCKA TILL !
FILLIMPA 2 LIMPOR .
HEJSAN !
Smaka på detta gör-goa bröd ,
Du tror det inte !
HÄR ÄR RECEPTET :
3 1/2 dl rågsikt ,
1 dl Kruska-kli ,
0,5 dl vetegroddar ,
2 tsk salt ,
4 tsk bikarbonat ,
1 äpple ,
2 dl Kokos-mjöl ,
2 dl majsmjöl ,
1 dl Mandel-mjöl ,
2 ,5 dl Rågkross ,
1 dl hackade torkade aprikoser,
1 dl solrosfrön ,
0,5 dl CHIAFRÖN ,
0, 5 dl mörk sirap ,
1 liter FJÄLLFIL ,
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 200 grader .
BLANDA ihop alla ingredienser i en skål
och fördela smeten i 2 brödformar .
SÄTT in längst ner i ugnen i ca 50 minuter
eller tills brödet är klart .
LÅT svalna och skär upp brödet i 15 skivor
per limpa .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)