tisdag 16 april 2013

FISKSÅS TILL PASTA 3-4 PORT.

Visst är det skönt när middagen
blir klar på en kvart.
Här är det en burk fiskbullar
som är basen för såsen.
mmm...så gott!

4 port /spaghetti
SÅS:
1 gul lök
1 tsk smör
1 msk mjöl
2 dl kaffegrädde
1 burk fiskbullar
i vatten
2 tomater
2 tsk chilisås
3 msk vitt vin(kan uteslutas)
salt å peppar
1/2 dl klippt kryddgrönt
persilja,dill,gräslök

Så här gör DU:
SKALA och hacka löken och fräs
den i matfettet i en gryta.
Pudra över mjölet och späd med
grädden.
Dela fiskbullarna mitt itu och lägg
dem i såsen.
Häll i fiskbuljongen(vin el vatten)
SKÄR tomaterna i klyftor och lägg
i dem.
Låt koka upp.
Smaka av med chilisås,salt å peppar.
Rör ner det kryddgröna.

Hoppas att det smakar,
LYCKA TILL!