onsdag 30 oktober 2013

KLADDKAKERUTOR 24 ST.

Kladdkaka brukar ju alltid vara gott så vi smakar på denna.

200 g mörk choklad
200 g smör /margarin
4 ägg
2 dl strösocker
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver.
Till SERVERING :
Vispgrädde
UGN:200 grader.

Så här gör DU:
SMÄLT chokladen och smöret i en kastrull
på svag värme .
VISPA ägg och socker pösigt.
Häll över den något avsvalnade
chokladblandningen och blanda försiktigt .
RÖR försiktigt ner vetemjölet blandat med bakpulvret.
HÄLL smeten i en bakpappersklädd  form ,ca 18 x26 cm.
Grädda mitt i ugnen ca 12-15 minuter.
Låt kakan kallna , skär den i rutor och
servera med en klick grädde .

Ibland blir jag så himla gottesugen så då tar jag en bit på den här .

LYCKA TILL !