torsdag 25 april 2019

FÄRS I PANENG CURRY, 4 PORT.



                      HEJSAN !

Den  här  rätten  kommer  från  THAILAND,
många  är  Ni  säkert,  som  känner  igen  den,
men  för  mig  är  den  ny- nu  ska  jag  smaka !

HÄR  ÄR  RECEPTET :
4 port  ris
1/2  påse  salladslök (125 g)
150 g HARICOTS VERTS
ca 500 g  nötfärs
1  msk  olja
1  påse  PANGENG  curry
salt  och  peppar
1  isbergssalladshuvud

SÅ  HÄR  GÖR  DU :
KOKA  riset  enligt  anvisning  på  förpackningen.
SKIVA  salladslöken.  Ansa  och  dela  bönorna.
BRYN  färsen  i  oljan  i  en  stekpanna.
Tillsätt  salladslök  och  bönor  och  fräs  lite  till.
 Blanda  ner  en  påse  PANENG  curry  och  låt
det  koka  några  minuter .
SMAKA  av   med  salt  och  peppar.
SKÄR  salladen   och  servera  till  färsen  och  riset.

SMAKLIG MÅLTID och  LYCKA TILL !