torsdag 22 september 2022

MIN GODA , KYCKLING OCH COLESLAW I PITABRÖD , (lunch/middag) .

 


                           HEJSAN  !

IGÅR hade jag en bjudning här ,,, så trevligt !

 SÅ idag är det en sån dag ,  - att det blir enkel mat .


VARSÅGODA !

HÄR ÄR RECEPTET :

250 g spetskål

75 g sockerärter

8 rädisor

1 dl turkisk yoghurt

1/2 dl majonnäs

salt , peppar

1 GRILLAD KYCKLING

4 pitabröd

bladpersilja


SÅ HÄR GÖR DU :

1)  STRIMLA kålen fint .  Ansa och strimla sockerärterna .

Skölj och skiva rädisorna ,  Blanda grönsakerna med 

yoghurt och majonnäs och smaka av med salt å peppar .

2)  PLOCKA loss kycklingköttet och dela det i mindre bitar.

3)  VID SERVERING :

VÄRM pitabröden enligt anvisning på förpackningen .

Öppna upp och fyll dem med coleslaw och kyckling .

Toppa med lite bladpersilja eller annat kryddgrönt.

SERVERA resten av coleslawen bredvid .

TIPS !

Lägg gärna en riven liten morot i coleslawen / himla gott!


SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !