HEJSAN !
SÅ HÄR GÖR DU :
Mixa 2 1/2 dl ananas i bitar ,
1 1/2 dl kokosmjölk och 2 msk rörsocker .
Fyll formarna och låt stå i frysen i ca 4 timmar .
LYCKA TILL !
En sida med dom bästa recepten på internet.
HEJSAN !
SÅ HÄR GÖR DU :
Mixa 2 1/2 dl ananas i bitar ,
1 1/2 dl kokosmjölk och 2 msk rörsocker .
Fyll formarna och låt stå i frysen i ca 4 timmar .
LYCKA TILL !
HEJSAN !
Det här är en krämig topping av räkor och ost
som gör den här lax- gratängen extra festlig .
VARSÅGODA ! mm...! Himla gott !
HÄR ÄR RECEPTET :
1 liten squash
6 salladslökar
150 g cocktailtomater
2 msk olivolja
3 msk finhackad dill
1 citron , rivet skal av
4 bitar laxfile utan skinn
500 g oskalade räkor
3/4 dl kräm fraiche
200 g färskost
2 msk finhackad dill
GARNERING :
räkor, sparade
dillvippor
UGN : 200 grader .
SÅ HÄR GÖR DU :
ANSA squashen och skär den i tunna skivor
med en mandolin eller osthyvel .
Strimla salladslöken . Halvera tomaterna .
FRÄS grönsaker i olja i stekpanna utan att
de får färg . Vänd ner dillen .
FÖRDELA grönsaksblandningen i en smord ugnsform.
Lägg laxbitarna ovanpå grönsakerna .
Skala räkorna, tag undan några till garnering .
BLANDA kräm fraiche, färskost och dill .
Grov-hacka räkorna och vänd ner i blandningen,
vänd om . Klicka ut röran på laxbitarna .
TILLAGA strax under ugnens mitt i 20 minuter .
Garnera med de sparade räkorna och några dillvippor.
SERVERA med pressad potatis och en blandad sallad
eller inlagd gurka .
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !