fredag 15 oktober 2021

KNAPRIGA KYCKLINGBRÖST , 1-2 PORT.

 


                                                 HEJSAN  !

i förra veckan gjorde vi den här rätten ,  så nu är det dags igen - himla gott och knaprigt .

det serverades med små citronklyftor och en fräsch  sallad,  med kokt brysselkål . ...mm !


HÄR ÄR RECEPTET :

75 - 100 g  grillat  kycklingbröst 

skinn- och benfritt 

3 msk osötat ströbröd

2 -3 tsk parmesanost 


SÅ HÄR GÖR DU :

UGN :  225 grader .   Lägg kycklingbitarna på en bit aluminiumfolie .

Blanda samman ströbröd och parmesanost .

STRÖ  blandningen över kycklingbitarna och grädda i 10 minuter  eller

tills  ytan blivit  knaprigt  brun .

SERVERAS ;  med  små citronklyftor och en fräsch sallad , med kokt brysselkål.

mm...! så himla gott !

SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !

(om Du vill kan Du ta lite yoghurt  till , smaksatt med lite curry ) .