HEJSAN !
FINA FISKEN ,
Serverar jag gärna under ett gyllene
bröd - och mandeltäcke.
Det blir både gott och vackert .
HÄR ÄR RECEPTET :
400 g djupfryst sejfile' eller
annan vit fisk .
salt , peppar
2 skivor vitt formbröd
50 g riven ost 10 %
2 äggulor
25 g flagad mandel
SERVERING :
potatismos
gröna ärter
UGN : 225 grader .
SÅ HÄR GÖR DU :
1) HALV-TINA fiskblocket och skär
det i 2 cm tjocka skivor .
Lägg skivorna tätt intill varandra på ett
smort ugnssäkert fat . Salta och peppra .
2) KANTSKÄR brödet och smula det .
Rör i ost och äggulor med en gaffel.
Fördela massan över fisken .
Strö över mandel .
Stek mitt i ugnen tills fiskköttet är vitt
och fast , ca 20 minuter .
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !